Waar moet ik op letten bij het kopen van een boxspring?

In de afgelopen jaren is de boxspring enorm gewild. Vroeger wisten we niet beter dat je een houten ledikant kon kopen om heerlijk in te slapen. Vandaag de dag kunnen we een boxspring niet meer wegdenken uit onze slaapkamers, hotels en appartementen op vakantie. Wilt u thuis ook genieten van een boxspring en niet alleen in een hotel? Wij verwijzen u graag door naar de slaapspecialist van der Schuit! Slaapspecialist van der Schuit kunt u als geen ander goed en duidelijk vertellen waarom een boxspring nu een perfect bed is! Naast een prachtige showroom beschikt Slaapspecialist van der Schuit ook over een online webwinkel. In de showrooms staan er voldoende adviseurs om u een goed advies te geven. Zij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden. Naast een goed advies kunt u uiteraard de heerlijke boxsprings testen.

Boxspring: waar moet ik op letten?

Een boxspring is een heerlijk bed opgebouwd uit verschillende onderdelen. Boven op een boxspring komt nog een matras en in vele gevallen nog een topper. Om uw boxspring helemaal af te maken plaatst u nog een hoofdbord en een voetbord. Bij Slaapspecialist van der Schuit heeft u een ruime keuze in verschillende soorten en maten boxsprings. De mogelijkheden zijn eindeloos en het zal u verbazen uit welk opties u allemaal kunt kiezen. De keuze in een boxspring is erg groot. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Bij Slaapspecialist van der Schuit bent u aan het juiste adres voor al uw vragen. Uw gewenste boxspring hangt af van verschillende factoren. Uw bed moet uiteraard comfortabel liggen, maar het oog wil ook wat!

Boxspring kopen

Bij Slaapspecialist van der Schuit heeft u een ruime keuze in het kopen van een boxspring. U kunt in de winkel verschillende adviezen krijgen over uw nieuwe boxspring. Heeft u uw keuze al gemaakt of bent u op zoek naar accessoires of onderdelen die bij uw boxspring horen? Dan kunt u deze ook online bestellen. Slaapspecialist van der Schuit is een slaapspeciaalzaak in Geldermalsen, in de regio van Utrecht/Den Bosch/Nijmegen. Zij bieden u een jarenlange ervaring aan op het gebied van slaapcomfort. Naast het verkopen van boxsprings bent u bij van der Schuit ook aan het juiste adres voor kussens, matrassen, lakens en boxsprings. Of u nu op zoek bent naar boxsprings in de maat van 140×200, 160×200, 180×220 of 180×220 u bent bij van der Schuit meer dan welkom! De vakmannen van van der Schuit bieden u deskundig advies aan en indien gewenst kunnen ze uw perfecte matras inmeten.