plakfolie bestellen

Plakfolie bestellen

Plakfolie is een snelle en goedkope manier om je interieur op te frissen. Dit zelfklevende folie is heel eenvoudig en snel aan te brengen en het is verkrijgbaar in allerlei kleuren en met allerlei designs. Je snijdt het folie ook gemakkelijk zelf bij met een scherp mes. Dus leef je uit en verras jezelf.

Superwoonwinkel heeft het

plakfolie bestellen

Deze webwinkel heeft zes soorten plakfolie en bezorgt goedkoop en snel. Boven de twintig euro is de verzending gratis. De bezorging is meestal al op de volgende dag. Zo kan je snel aan de slag. Ben je nog niet helemaal zeker van je zaak, bestel dan eerst een staaltje voor slechts een euro. Zo krijg je een beeld van hoe het er in werkelijkheid uit komt te zien.

Hieronder de keuze die wordt aangeboden:

  • Glas in lood (erg mooi op glas, omdat het doorzichtig is): een rol van 45cm x 2m kost € 8,99 
  • Schoolbord (je kunt er ook echt op schrijven met krijt): een rol van 45cm x 1,5m kost € 7,99
  • Velours zwart fluweel: een rol van 45cm x 1m kost € 9,99
  • Velours bridgegroen fluweel: een rol van 45cm x 1m kost € 9,99
  • Taupe met witte stippen: een rol van 45cm x 2m kost € 8,99
  • Zwart met witte stippen: een rol van 45cm x 2m kost € 8,99

De voordelen van Superwoonwinkel

plakfolie bestellen

Het gemak van online winkelen, gewoon thuis, via een gebruikersvriendelijke website is natuurlijk al fijn. Tel hierbij op hun goede klantenservice en deskundig advies en je hebt gegarandeerd succes. Je kan ze telefonisch bereiken via 085-0471624 en via mail klantenservice@superwoonwinkel.nl. Op de site vind je ook een contactformulier. Betalen kan je via verschillende methoden en zonder extra kosten te hoeven maken.