PVC visgraat vloer

Vijf redenen om voor een PVC visgraat vloer te kiezen

Waar tot voor kort een laminaatvloer enorm populair was, is een PVC vloer de trend van het moment en natuurlijk niet voor niets! Waar een laminaatvloer stopt, gaat een PVC vloer verder. Zo zijn er tal van redenen te bedenken waarom jij zou moeten kiezen voor een PVC visgraat vloer in plaats van een laminaatvloer. Wij hebben de 5 belangrijksten voor je op een rijtje gezet.

1. Niet van hout te onderscheiden

Eén van de voornaamste redenen waarom je zou moeten kiezen voor een PVC visgraat vloer, is dat deze niet te onderscheiden is van hout. Waar je voor een soortgelijke vloer van hout bijna tot wel het dubbele betaald zijn PVC visgraat vloeren dus een goed alternatief.

2. Trend van het moment

Het visgraat motief is helemaal hip! Doordat het patroon tijdloos is, kan het in lengte van jaren onderdeel uitmaken van je interieur. Door het mooie motief, geeft het naast een warme sfeervolle uitstraling ook een gevoel van luxe.

3. Eenvoudig schoon te maken

Ben jij niet zo gek op poetsen, dan is een PVC visgraat vloer de perfecte vloer voor jou! Enkel stofzuigen en dweilen volstaat om in lengte van jaren te kunnen genieten van deze prachtige vloer. Wel is het verstandig om minimaal één keer per jaar je vloer eens grondig onder handen te nemen. Dit kun je doen met een speciaal reinigingsmiddel zodat je vloer weer straalt alsof hij nieuw is.

4. Warmtegeleidend

Heb jij of loop je met het idee vloerverwarming aan te laten leggen, dan is een PVC visgraat vloer een goede keuze. Deze vloer is namelijk warmte geleidend waardoor de warmte gelijkmatig door het huis wordt verdeeld. Bij VloerXL vind je tal van verschillende vloeren, zodat er altijd een vloer is die past bij de stijl die jij zoekt.

5. Geluidsdempend

Woon jij een flat of appartementencomplex en heb je buren onder je wonen, dan is het wel zo fijn dat ze geen last hebben wanneer je een feestje houdt. Door te kiezen voor een PVC vloer, zal je merken dat het geluid flink wordt gedempt, waardoor je de muziek rustig een tandje harder kunt zetten.