badkamer

Is jouw badkamer compleet?

Hier volgen wat ideeën om uw badruimte mooi in te delen

Aan de muur gehangen wastafel

Wastafels zijn een geweldige manier om een ​​statement te maken in uw badkamer en bieden u handige opbergruimte die uit het zicht is. Aan de onderkast kunt u een nieuwe gootsteen selecteren om uw badkamer op te fleuren of kiezen voor een werkblad, dat een mooie ruimte zal bieden om een ​​prachtig badkamerdisplay te creëren. Het kiezen van een onderkast die aan de muur hangt, is een slimme manier om de beschikbare ruimte optimaal te benutten, vooral in kleine badkamers. Met een grote verscheidenheid aan meubelsets waaruit u kunt kiezen, is er zeker een geweldig ontwerp waar u van houdt dat ook perfect past bij uw huidige badkamermeubels. Een aan de muur opgehangen wastafel kan een spannende manier zijn om kleur en stijl aan uw badruimte toe te voegen.

Traditionele wastafel

Als uw huidige wastafel betere dagen heeft gekend dan is een traditionele wastafel een eenvoudig ontwerpidee waarmee u ook karakter aan uw badruimte kunt toevoegen. De eenvoudige witte kleur van de gootsteen zorgt ervoor dat de wastafel past bij alle bestaande badkamermeubels die u wilt behouden, terwijl de standaard een geweldig badkamerelement creëert met fantastische details en een mooie traditionele afwerking. Er is ook een opwindende keuze aan standaardkleuren, van de glanzende, strakke look van de chromen afwerking tot de afwerkingen van wit en zwart metaal, die echt een statement zullen maken in elke badruimte. Als laatste finishing touch zijn er ook altijd enkele geweldige traditionele kranen om uit te kiezen, dus er is voor elk wat wils.

badkamermeubels

Hoekbadmeubel

Voor een badruimte met een unieke vorm of beperkte ruimte kan een hoekwastafel de perfecte manier zijn om het meeste uit uw badruimte te halen. Deze mooie spoelmeubels zijn een slimme manier om van een vergeten hoekje van de kamer een essentieel onderdeel van de badruimte te maken. Er is een groot aantal stijlen en kleuren om uit te kiezen, er zal er altijd een zijn die past bij uw bestaande ingebouwde badkamermeubels. Met de onderkasten, variërend van moderne witte afwerkingen tot traditionele houtnerfeffecten, is er voor elk wat wils. Een groot voordeel van de hoekonderkast is dat u ook wat broodnodige opbergruimte krijgt, zodat u toiletartikelen en badkamerproducten uit het zicht kunt houden.