De opbouwspot bevindt zich halverwege tussen de plafondlamp en de LED-inbouwspot.

Zo verkrijgt u de aangename sfeerverlichting van de LED- inbouwspot op plaatsen waar je niet kunt inbouwen. Aanvankelijk beschouwd als beperkend, maken de ontwerpen die nu worden aangeboden voor LED-opbouwspots zijn eigentijdse, esthetische en decoratieve verlichting die hun plaats in de woonkamers heeft. Veel architecten en interieurontwerpers vinden opbouwspots te kieskeurig als er geen ruimte in het plafond is. Deze reeks opbouwspots geven het effect van downlights met een moderne industriële uitstraling. Eenvoudig te installeren omdat er niet hoeft te worden gesneden of gemeten in het plafond en ze toch een geweldig licht geven, zowel naar beneden als naar beneden. Ideaal voor veel woonruimtes om een ​​tijdgenoot toe te voegen met de nodige verlichting.

Voordelen van de LED Spotlight

Projecterende spots, design, mat wit of zwart, richtbaar of niet, vaak met verwisselbare GU10 LED om je verlichting te kunnen configureren op basis van vermogen en kleurtemperatuur, je zult zeker het product vinden dat bij je interieur past. De opbouw LED-spot is wellicht interessant voor je als je spotverlichting wilt verkrijgen wanneer je niet de mogelijkheid hebt om LED inbouwspots te installeren. Aanvankelijk beschouwd als technische en beperkende armaturen, bieden fabrikanten deze opbouwspots nu aan in eigentijdse ontwerpen en kleuren. Er zijn bijvoorbeeld matzwarte, geborsteld aluminium of witte modellen, in ronde of vierkante vormen, waardoor de uitstekende plek een origineel decoratief kenmerk van de meest esthetische vorm wordt.

Vanuit technisch oogpunt geven we de voorkeur aan modellen die zijn uitgerust met GU10-fittingen waarmee je jouw verlichting kunt configureren op basis van het vermogen, de kleurtemperatuur en de mogelijkheden om de intensiteit te variëren en om toekomstige vervangingen uit te voeren zonder bang te hoeven zijn voor de lampen die zijn uitgerust je vlekken, uitsteeksel. Er zijn ook oriënteerbare oppervlaktespots.

Opbouwspots zorgen voor prachtige verlichting in elke ruimte! De meeste opbouwspots zijn verstelbaar en verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Perfecte ruimtebespaarders en statementmakers voor elke ruimte in het huis!