Wie kan mij helpen bij het maken van mijn eigen landelijke villa?

Het platteland en het bos zijn mooie rustige omgevingen om te wonen. Heb jij altijd al gedroomd van jouw eigen landelijke villa? Dit is jouw moment! Het architectenteam van Atelier 3 helpt jou bij het creëren van jouw eigen landelijke villa. Als jij een nieuw huis wilt bouwen zit je goed bij dit bedrijf. Al jarenlang worden particulieren geholpen bij het bouwen van hun droomhuizen. Atelier 3 maakt van dromen werkelijkheid. Als je meer wilt weten hoe je jouw eigen landelijke villa kunt bouwen, zit je hier goed. Lees verder in dit artikel om meer informatie te krijgen over dit bedrijf en de werkwijze.

De werkwijze van Atelier 3

Jouw woonwensen worden door Atelier 3 vertaald in een uniek ontwerp. Gedurende dit bouwtraject word je goed begeleid door de specialisten van dit bedrijf. Zorgeloos geniet je van de bouw en uiteraard nog vele jaren erna. Deskundig en persoonlijk advies vormt de basis voor de landelijke villa met al jouw woonwensen. Naast nieuwbouw, helpt dit architectenbureau ook met verbouw en het interieur. Wil jij weten aan wat voor projecten Atelier 3 allemaal heeft gewerkt? Bekijk het breed georiënteerde portfolio op de website.

Atelier 3 maakt het werk persoonlijk tot in de kleinste details. Het verwezenlijken van een droomhuis is niet niks. Dit bedrijf heeft door de jaren heen een gestroomlijnd proces ontwikkeld om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Je staat als opdrachtgever centraal. Begeleiding is volledig met onder meer een verfijnd ontwerp, een strakke planning en heldere bouwkostenbewaking. Zie hieronder een deel van het  stappenplan van Atelier 3:

  • Kennismaking
  • Schetsplan
  • Prijs- en contractvorming

Tijdens de kennismaking hebben we een vrijblijvend oriënterend gesprek. Wij stellen jou veel vragen om erachter te komen wat jouw woonwensen, voorkeuren en no-go’s zijn. Op basis van jouw wensen wordt besproken wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot het tijdspad, de regelgeving, de architectuur en het budget. Naast dat wij veel van jou willen weten, kom je ook veel over ons te weten. De specialisten van Atelier 3 delen graag onze schat aan informatie over kwaliteit, duurzaamheid en ontwerp. Maak online een afspraak met een van onze mensen.

Dit bedrijf verschilt ten opzichte van andere architectenbureaus met het schetsplan. Zeker als het gaat om een landelijke villa. Dit gebeurt vandaag de dag veel op de computer. Wij gaan hier niet in mee en tekenen alles nog uit met de hand. Er worden interieur suggesties gedaan door onze specialisten. Het schetsplan is een compleet verhaal, van interieur tot exterieur.

Een architectenbureau voor mijn eigen landelijke villa

Ben jij na het lezen van dit artikel nog steeds niet helemaal overtuigd van het inschakelen van een architectenbureau bij jouw eigen landelijke villa? Bezoek snel de website van Atelier 3 om een groot scala aan projecten te bekijken waar dit bedrijf aan heeft gewerkt. Schakel de hulp in van dit team om jou te ondersteunen bij jouw droomhuis. Geen wens is te gek, geen locatie is onmogelijk. Heb jij de droomlocatie van jouw huis al gevonden, maar toch nog steeds een verbouw-wens? Twijfel niet langer en laat je informeren door onze architecten. Alles over de landelijke villa en andere villa’s vind je via de volgende link: www.atelier3.nl