kunststof plaatmateriaal

Prachtige onderhoudsvrije gevel

Een gevel waar je erg veel onderhoud aan hebt is niet handig, vaak is het nu  niet een plaats die heel erg makkelijk bereikbaar is. Door je gevel te bekleden met kunststof plaatmateriaal heb je bijna geen omkijken meer naar je gevel, de beplating is bestand tegen de zon dus heb je de zekerheid dat je heel lang een mooie gevel behoudt. De bekleding is verkrijgbaar in verschillende designs, er is altijd wel een passende en mooie bekleding voor je gevel.

Altijd de hoogste kwaliteit

Bij kunststof plaatmateriaal is het natuurlijk van het grootste belang dat je goede kwaliteit moet hebben, het moet jaren meegaan en bestand zijn tegen de extreemste weersomstandigheden. Alle materialen die worden gebruikt voor gevels, zijn voorzien van een keurmerk. Ook aan de veiligheid van de materialen is gedacht, de gevelbeplating is brandvertragend. Maak je gebruik van de beplating, dan weet je zeker dat je gevel voldoet aan de eisen die eraan worden gesteld. De beplating blijft gegarandeerd mooi onder alle omstandigheden.

kunststof plaatmateriaal

Geel blijft geel en rood blijft rood

Bij kunststof plaatmateriaal is de kleur in de meeste gevallen een zwak punt, geel wordt lichtgeel en rood wordt vaak roze. Bij de plaatmaterialen van plastica.nl heb je hier geen last van, rood blijft mooi rood en fel geel blijft perfect fel geel. Ook wanneer de zon er dagenlang op schijnt. De beplating is eenvoudig te monteren, gebruik je de bevestiging van het bedrijf dan krijg je nog montage garantie. Op de website kun je informeren naar de voorwaarden hiervoor.