uponor koppeling

koppelingen voor de airco van uponor

Op zoek naar de beste koppelingen voor de airco met nieuwe en verbeterde technische kenmerken? De airco koppelingen van Uponor zijn geëvolueerd en staan volledig in het teken van comfort!

Innovatieve methode

De Uponor koppeling maakt deel uit van een innovatieve methode om verbindingen te maken met airconditioninginstallaties. Het systeem is verbeterd, waarbij de samenstelling is gewijzigd om een lagere dikte en betere technische eigenschappen te verkrijgen, zoals een hoge thermische weerstand, een lage thermische geleidbaarheid of een uitzonderlijke isolatie tegen stoten en luchtgeluid. De snelheid van installatie, totale vrijheid van ontwerp in de circuits of de minimale verspilling van materiaal maken het tot een ongeëvenaard systeem.

Geniet van het grote installatiegemak

Voor de installatie van de Uponor koppeling is geen gereedschap of ander component zoals nietjes, goten of flenzen nodig. Druk gewoon op de buis op het paneel en het zal volledig worden vastgezet zonder enig risico van verplaatsing. Dankzij het hoge bevestigingsvermogen is het mogelijk om op het paneel en de buis te lopen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat de circuits kunnen worden gewijzigd. De gereduceerde diktes bieden bovendien grote voordelen zonder afbreuk te doen aan het thermische isolatievermogen.

uponor koppeling

Uitstekende eigenschappen zoals extra flexibiliteit en elasticiteit

Uponor airco koppelingen hebben uitstekende eigenschappen zoals een grotere flexibiliteit en grotere elasticiteit. Ze zijn getest en uit de verkregen resultaten blijkt dat ze zeer goed bestand zijn tegen slijtage en breuk. De volledig gladde binnenkant voorkomt de vorming van kalkophopingen of afzettingen die de circuits kunnen blokkeren. Niet voor niets is Uponor dé airconditioningoplossing voor koeling in de zomer en verwarming in de winter!

Een hoogwaardig airconditioningsysteem

Overigens bevat het Uponor Comfort Panel High Performance systeem, geïmpregneerd met grafiet, verknoopte polyethyleen buizen voor de circulatie van water binnenin. Het bovenste deel van het systeem is na installatie niet zichtbaar en is afgewerkt met een akoestische en thermische isolatieplaat. Het onderste zichtbare deel is gevormd met een plaat van gegalvaniseerd staal met een op glasvezel gebaseerde afwerking in wit. Het resultaat is een zeer esthetische airconditioningoplossing met een hoog thermisch comfort, een systeem dat gezonder is dan traditionele airconditioningoplossingen.