nadelen kunststof kozijnen

Ken de nadelen van kunststof kozijnen

Ken naast de voordelen ook de nadelen kunststof kozijnen, zodat je tot een verantwoorde keuze komt als je deze tegen elkaar afweegt. Zorg dat je het complete plaatje duidelijk voor ogen hebt, voordat je een bestelling plaatst. Kom je er zelf niet uit ondanks de overzichtelijke website met haar vele info, neem contact op om een afspraak te maken, dat kan via het formulier op de website. Je wilt het eerlijke verhaal horen over kunststof kozijnen en bij Op ’t Hoog ben je daarvan verzekerd. 

Een heel belangrijk nadeel dat je echt moet weten is dat je NOOIT een gaatje mag boren in een kunststof kozijn, ook geen heel klein gaatje! De garantie ben je kwijt als je dat toch doet. Wil je raamdecoratie bevestigen op het kozijn, dat kan wel, maar gebruik daar een speciaal ophangsysteem voor. Wat vaak ook als nadeel wordt genoemd is dat je de kleur niet kunt veranderen. Echter met speciale verf lukt dat wel. Daarnaast kunnen lichte beschadigingen door de service afdeling van de leverancier worden behandeld. Ook voor dit laatste geldt, dat dit niet langer mag worden bestempeld als een nadeel van kunststof kozijnen. 

nadelen kunststof kozijnen

Slechts één nadeel als je kiest voor kunststof kozijnen  

Er is slechts één nadeel te noemen als je kiest voor kunststof kozijnen. Maar is dat wel een nadeel? Het niet mogen boren in kunststof is een feit. Waarom zou je echter willen boren in een kunststof kozijn? “Om raamdecoratie op te hangen”, zul je antwoorden. Gelukkig heeft leverancier Op ’t Hoog daar een prima oplossing voor, namelijk een handig ophangsysteem dat je zonder boren aan de kunststof kozijnen kunt bevestigen. Vervang de woorden nadelen kunststof kozijnen gerust in nadeel kunststof kozijnen.