LOGO-letsleds

Leuke led stip gekocht bij Letsleds

Mijn broertje is erg veel bezig met het maken van muziek en heeft sinds kort zijn eigen studio. Het leek mij een leuk idee om de studio een coole uitstraling te geven en daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een led strip

Terecht gekomen op de website van Letsleds 

Toen ik op het internet op zoek ging naar een led strip kreeg ik zeer veel zoekresultaten van veel verschillende bedrijven die led producten aanbieden. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij website van Letsleds mij het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Op de website is onder andere het erg hoge klant gemiddelde van een 9,1 te vinden. Ook levert het bedrijf de volgende dag als je een bestelling voor 17.00 uur plaatst. Dit sprak mij allemaal erg aan waardoor ik besloot om een kijkje in het assortiment te nemen. 

led-verlichting

Zeer tevreden over de leuke uitstraling van de led strip 

Het bedrijf biedt een erg groot assortiment aan waardoor ik erg veel keuze had tussen veel verschillende led strips. Nadat ik een aantal led strips met elkaar had vergeleken besloot ik om over te gaan tot een aankoop. Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd en geeft de studio van mijn broertje een super coole en leuke uitstraling.