Areca Palm Aanbieding

De Areca Palm aanbieding is een prachtige kamerplant die oorspronkelijk uit Madagaskar komt. Het is vrij makkelijk om je palm binnen te verzorgen. Let alleen op dat je de Areca Palm aanbieding niet te veel water geeft en controleer regelmatig op insecten. Wil je meer weten over hoe je best voor je Areca palm aanbieding kan zorgen, lees dan verder in dit artikel

Hoe verzorg de Areca Palm

Als je deze palm te veel water geeft, gaat hij zeer waarschijnlijk dood. Wees dus spaarzaam en voorzichtig met water geven. Het is aan te raden om in de herfst en de winter de aarde van je plant uit te laten drogen voordat je hem opnieuw water geeft. Test de aarde door met je vinger te voelen of de aarde vochtig aanvoelt. Als de eerste 2 centimeter van de grond vochtig voelt, dan is het nog geen tijd om je palm water te geven. Wacht in dit geval dan een dag of twee en check dan opnieuw.

Gedurende de lente en zomer, is het van belang dat je de plant nooit droog laat worden. Houdt de aarde vochtig maar let op dat je plant niet verdrinkt in het water.

Deze plant is erg gevoelig voor fluoride wat te vinden is sommige drinkwater. Als je in een gebied woont waar zit het geval is, dan kun je de plant het beste water geven uit een fles. Je kan natuurlijk ook regenwater van buiten opvangen om je palm hiermee water te geven.

De juiste voeding en licht voor de Areca Palm aanbieding

Voed je Areca Palm aanbieding alleen bij in de lente en de zomer. Gebruikt hiervoor het liefst speciale voeding voor palmen of een standaard kamerplanten voeding voldoet ook. De juiste voeding vinden voor je plant kan een kwestie van uitproberen zijn. Tot slot houdt je Areca palm aanbieding van een lichte plek. Zoek daarom een zonnige plek uit in je huiskamer en houdt je palm zo gelukkig.