ondergrondse perscontainer

Wat maakt perscontainers zo geschikt voor de vastgoedsector

Wie een grote hoeveelheid bedrijfsafval, maar beperkte ruimte heeft, doet er goed aan om een perscontainer te gaan gebruiken. Dit is een methode waarbij het afval wordt samengeperst zodat je meer kwijt kan op minder oppervlakte. Daardoor kan je bijvoorbeeld ook besparen op het transport. Afvalperscontainer.nl kan hier een rol in spelen. Daar kan je modellen krijgen met een automatische volmelder. Zo wordt deze dus ook altijd op tijd geleegd en nooit eerder dan nodig. Dit betekent dat je bespaart in kosten, ruimte en druk op het milieu.

Op duurzame wijze afval inzamelen

Met een perscontainer is afval op een duurzame wijze in te zamelen. Je kan het afval verdichten waardoor je dus veeL grotere hoeveelheden kwijt kan. Dit maakt het praktisch en duurzaam. De moderne containers staan bovendien voortdurend in verbinding met de ophaaldienst. Daardoor wordt het veel gemakkelijker om de service op maat aan te bieden. Dit kan een groot verschil maken.

De juiste container kiezen

Het is aantrekkelijk om voor de juiste container te gaan. Daarom is werken met een specialist. Zo is bijvoorbeeld een perscontainer in bedrijfskleuren te krijgen. Daarin zijn dan zaken als restafval, papier, plastic, folie, metaal en drankpakken te verzamelen op correcte wijze. Dit levert dus veel op.

De perscontainer gebruiken

Wie veel afval op kleine oppervlakten moet bewaren, kiest voor een perscontainer. Een container met 3 kubieke meter omvang heeft 8 vierkante meter oppervlak nodig. Daar kan dan 27 kubieke meter afval in worden verzameld. Deze is gemakkelijk te legen met de speciale bus van de ophaaldienst. Daardoor is de container ook gemakkelijk te wisselen of te verplaatsen. Daardoor ben je er altijd op tijd bij en blijft het fris. Er zijn overigens ook nog kleinere modellen op de markt.

Op een innovatieve manier inzamelen

De perscontainer is vooral heel geschikt voor de vastgoedsector. Daar is op een innovatieve manier mee in te zamelen. Vooral op plekken waar meerdere gebruikers zijn is dit natuurlijk aantrekkelijk. Denk aan verzamelpanden voor ondernemers. Werken met een registratiesysteem zorgt dan dat onbevoegden er geen toegang toe hebben. Op die manier is gemakkelijk te zorgen dat alles gereinigd wordt.