schuifwand van glas

Op deze manier woon je echt anno 2022

Er zijn tegenwoordig zoveel woontrends dat het bijna niet meer bij te houden is. Toch gaan wij ze voor je op een rijtje zetten. Alvast wat inspiratie opdoen? Neem hier eens een kijkje https://www.luxaflex.nl/producten/binnenzonwering/shutters/  

Visgraat vloeren en zwarte deurklinken 

Hoogstwaarschijnlijk weet jij precies wat wij hiermee bedoelen. De visgraat vloeren en zwarte deurklinken zijn in bijna elke nieuwe woning tegenwoordig wel te vinden. Dat is niet voor niets, want wat een ontzettend gave trend is dit! De visgraat vloeren geven een strakke maar toch knusse sfeer aan de woning door de warme houtkleuren die gebruikt kunnen worden. Niet alleen is het mogelijk om visgraat vloeren te leggen, ook bijvoorbeeld badkamer of keuken tegels worden steeds vaker in het visgraat patroon gelegd. Daarnaast gaat deze trend vaak gepaard met zwarte deurklinken die een chic accent geven aan de woning. Wil jij anno 2022 wonen? Begin bij deze trend! 

Mooie zonwering producten 

Naast de visgraat vloeren en zwarte deurklinken is het steeds populairder om mooie zonwering producten te plaatsen in of rondom het huis. Niet alleen worden deze producten tegenwoordig steeds mooier, ook is het enorm handig met de steeds warmer wordende zomers. Producten zoals luxaflex, shutters, screens, rolluiken, of luifels worden steeds vaker gebruikt als modieuze toevoeging omdat de ontwerpen nou eenmaal steeds mooier worden. Benieuwd? Klik hier voor wat inspiratie. 

Planten in huis

Elke woning anno 2022 heeft wel een bijzondere planten collectie in huis of een planten hoekje waar veel aandacht aan besteed wordt. Of het echt een trend van 2022 is of al iets eerder blijft een raadsel. Wel is het overduidelijk dat het tegenwoordig helemaal trending is om zoveel mogelijk planten in alle soorten en maten in je huis te verzorgen. Denk hierbij niet alleen aan kamerplanten maar ook aan hang planten of kruiden platen. Zo zie je steeds vaker dan mensen hun eigen kruiden voor in de keuken gewoon in huis aan het verbouwen zijn. Erg gaaf en erg leuk! 

Een strakke keuken

Ten slotte kan een strakke keuken niet ontbreken in jouw woning anno 2022. Het landelijke ontwerp wat in de afgelopen 10 jaar erg populair was wordt nu steeds minder gebruikt en maakt plaats voor strakke keukens. Hiermee bedoelen we vaak helemaal wit of zwarte keukens met veel lades en kastjes onder handgrepen. Hoe strakker hoe beter. Ook zie je dit terug in de kookplaten en afzuigkappen bijvoorbeeld. Vaak is niet eens te zien waar deze zitten, zo strak. Enorm gaaf en echt anno 2022.