logo_tegelmax

Tegels Enschede

Ik zocht een bedrijf voor de betegeling van mijn badkamer. Ik was op zoek naar een bedrijf waar ik de tegels direct kon afnemen. Ik was op zoek naar een bedrijf in de buurt van Hengelo. Ik kwam na een tijdje zoeken op de website van tegels Enschede  op de website stond vermeld dat ze alles op voorraad hebben wat voor mij erg belangrijk was. 

badkamer-inspiratie

Website 

Op de website stond vermeld dat ze beschikken over een relatief grote showroom waar je de tegels kan bekijken. Ook was er een kopje te vinden met inspiratie waar een aantal foto’s stonden van kamers uit woningen waarop je kon zien hoe de betegeling naar voren kwam. Die inspiratie was de bron voor de betegeling van mijn badkamer.

Levering

Op de website stond ook dat tegels Enschede de tegels voor een bodemprijs verkoopt. Dus is vergeleek de prijzen van tegelmaxx met die van een ander tegelbedrijf. Nadat ik de prijzen vergeleken had kwam ik erachter dat tegelmaxx relatief lage prijzen hanteert. Na een bezoek aan de showroom en door middel van de inspiratie op de website had ik een keuze gemaakt voor de betegeling van mijn badkamer. De tegels werden netjes en snel bij mijn woning in Hengelo bezorgd ik ben hierdoor ook erg tevreden over tegelmaxx.