Mammoet-Tafels

Kwalitatieve eiken tafel biedt Mammoet Tafels aan

Een eiken tafel kopen? Dan kan je dit het beste doen bij Mammoet Tafels. Zo verkoopt dit bedrijf echt echt alleen beste eiken tafels. Deze worden namelijk ook gemaakt van de allerbeste eikenhout. Dit eikenhout komt namelijk van vele oude constructies. Denk aan oude schuren of oude treinonderdelen. Meestal wordt dit hout weggegooid als een van deze constructies wordt afgebroken, en dit is eigenlijk zonde, omdat eikenhout lang meegaat en dus nog goed genoeg is voor meubels. Daarom ging Mammoet Tafels dit hout inkopen en zijn tafels hiervan maken. Zo zijn hier alle tafels die Mammoet Tafels maakt van dit hout en zijn deze echt van een hoge kwaliteit en zien er mooi uit.

houthandel

Vele verschillende tafels beschikbaar

Mammoet Tafels mag dan wel tafels van dit mooie eikenhout maken, maar aan 1 soort tafel heb je natuurlijk niks. Dus daarom is Mammoet Tafels meerder soorten tafels gaan ontwerpen. Zo heb je nu verschillende tafels met een andere plank ligging, gebruik (bijvoorbeeld eetkamer of woonkamer), en natuurlijk andere kleuren. Ook zijn er vele soorten tafelpoten die je eronder kan laten monteren. Hieronder vallen de:

  • Stalen V-poot,
  • Stalen W-poot,
  • Stalen dubbele kruispoot,
  • Stalen trapezium poten,
  • Diverse stalen onderstellen,

Dit betekent ook wel dat er een “aangepaste” of zelf ontworpen onderstel onder de tafel kan komen.

Dit allemaal gaat er dan ook echt voor zorgen dat er een tafel geleverd wordt die echt uniek is, en een mooie natuurlijke uitstraling heeft, en ook nog eens goed bij de kamer en het interieur past.