Slaapkamer aanpakken

Je slaapkamer is toch echt wel een redelijk belangrijke ruimte in je huis. Het is de ruimte waar je lekker kunt uitrusten na een drukke dag werken en in het weekend lekker kan uitslapen. Sommige mensen hebben ook een kantoor op de slaapkamer of gebruiken de kamer voor nog veel meer andere functies dan slechts slapen. We vinden het dan ook best belangrijk dat onze slaapkamer er mooi uitziet. Daarom pakken we de slaapkamer ook redelijk regelmatig aan. Een keer een ander behang of een nieuw kleur verf, nieuwe gordijnen, vloer of zelfs bed. Ga jij je slaapkamer aanpakken dan zoek je vast naar wat inspiratie. Hier geven we wat tips.

Nieuwe trend: beton cire

Een absolute nieuwe woontrend is het gebruik van beton, meer specifiek beton cire. Dit product is een stucwerk van beton. Het is zowel sterk, duurzaam als erg stoer. Je ziet beton cire steeds meer in huishoudens. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt voor vloeren, wanden maar ook voor bijvoorbeeld wastafels en tafelbladen. Omdat het makkelijk aan te leggen is en niet al te duur is, is het ook een goede optie voor je nieuwe slaapkamer.

Beton cire slaapkamer

Cire beton wordt steeds meer gekozen voor slaapkamers en dan niet alleen voor de muren, maar ook voor de vloeren. Dit komt omdat beton cire slaapkamer zorgt voor een erg ruimtelijk en rustig gevoel. Daarnaast kan beton cire slaapkamer makkelijk gecombineerd worden met vloerverwarming, zodat het beton erg  aangenaam aanvoelt, zelfs met blote voeten. Maar toch wel de grootste reden voor het kiezen van beton cire in de slaapkamer is omdat het er gewoon erg chique uitziet. Ga gewoon even snel op het internet kijken en doe inspiratie op. Het zal je verbazen hoe mooi en strak beton cire kan aansluiten op de meubels van de slaapkamer. Met beton cire kun je een heerlijk, mooie slaapkamer creĆ«ren.