zonnebank crème

Voordelen van het gebruik van zonnebank crème

Zonnebank crème kan uw huid een extra beschermlaag bieden, alvorens u onder de zonnebank gaat. Hoewel de zonnebank onze huid een fijn bruin kleurtje kan geven, kan het uw huid ook uitdrogen. Dit wilt u voorkomen, omdat een uitgedroogde huid al snel zal gaan schilferen! Als gevolg hiervan kunt de bruine kleur van de zonnebank al snel weer verliezen. Het gebruik van een zonnebank crème helpt u een dergelijke situatie tegen te gaan, door een extra beschermlaag op uw huid aan te brengen. Zo hoeft u niet langer bang te zijn dat uw huid uitdroogt!

Sneller bruin met een zonnebank crème

Niet alleen biedt een zonnebank crème u meer bescherming tegen het uitdrogen van uw huid. Ook heeft de zonnebank crème vaak de fijne eigenschap, dat het uw huid sneller bruin zal maken. Zo wordt het bezoeken van een zonnebank des te effectiever om uw huid alvast een kleurtje te geven in de aanloop naar de zomer. Nog steeds is het gezonder om uw huid te laten bruinen in de zon. Houd er echter rekening mee dat het ook in zo’n geval belangrijk is om u goed in te smeren.

Sunshower in huis gebruiken

Een goed alternatief voor een bezoek aan de zonnebank is het gebruik van een Sunshower in huis. Met een Sunshower wordt u niet bruiner, maar wordt er wel vitamine D aangemaakt door uw lichaam. Dit bevordert uw weerstand en verkleint de kans op breuken in uw botten. De Sunshower kunt u gebruiken terwijl u doucht.