Eenvoudig plinten bestellen

Plinten bestellen kan gemakkelijk online en fysiek op locatie gebeuren. Met plinten kun je de woning verrijken door extra contouren aan de muur te brengen. De vele verschillende plinten kunnen je helpen om een bepaalde stijl aan het interieur te geven. Voor iedere soort woning is een plint stijl te vinden. Door plinten te bestellen kun je daarnaast de muren beschermen tegen onverwachte schade. Ook helpt het bij het verbergen van lelijke plekken.

Plinten bestellen bij een betrouwbare winkel

Bij plinten bestellen is het belangrijk dat de winkel betrouwbaar is en goede kwaliteit producten levert. Een goede kwaliteit plint zorgt ervoor dat het niet zo snel beschadigd wordt na een aantal keren tegenaan stoten. Daarnaast hoef je de plint niet te vervangen na een aantal jaren. Hoge kwaliteit plinten zijn te bestellen bij Mooie Plinten. Deze winkel garandeert een plint van hoge kwaliteit waar je tevreden mee bent. Daarnaast is de klantenservice erg vriendelijk die je advies en antwoord kan geven op al jouw vragen. Je kunt zowel online en fysiek plinten bestellen bij deze winkel. De goede service en kwaliteitsproducten blijkt te merken uit de klantenbeoordelingen. De winkel scoort namelijk een 9,5 bij klanten.

Bescherm de muren tegen schade

Door plinten bestellen kan je mogelijke schade van de muren voorkomen. Tijdens het stofzuigen is het erg makkelijk om tegen de muur aan te stoten of schaven. Dit kan voorkomen worden door een plint ervoor te plakken. Deze plint zal alle mogelijke schade door bijvoorbeeld stofzuigen, dweilen of trappen voorkomen. 

Verberg lelijke plekken op de muur of vloer

Plekken die je niet graag wilt laten zien kunnen eenvoudig verborgen worden door een plint. Door plinten bestellen die dik genoeg zijn kan de spleet die je vaak ziet bij houten vloeren en laminaat verbergen. Deze spleet is er doordat het nodig is om de vloer ruimte te geven om uit te zetten. Door een hogere temperatuur zullen moleculen in de vloer sneller bewegen waardoor de vloer kan uitzetten. Wanneer de vloer geen ruimte heeft om dit te doen zal het hout beginnen te splijten. Vandaar dat je altijd een spleet aan de randen van de vloer ziet. 

Soorten plinten voor de muur

Bij plinten bestellen zijn er verschillende vormen mogelijk die gebruikt kunnen worden om de woning te versieren. Een gladde plint past perfect bij een moderne woning. Deze plint is de laatste tijd erg populair geworden door Woonmagazines en programma’s die deze plinten promoten. Een kraalplint zorgt ervoor dat het interieur een authentieke sfeer krijgt. Deze plint wordt vaak in oudere huizen gebruikt. Een luxeplint maakt gebruik van sierlijke accenten om de woning te versieren. Deze plint is gemaakt voor echte liefhebbers van een luxe uitstraling. Een monument plint is een plint die gebruik maakt van een bepaalde afwerking die een paleisachtige uitstraling nabootst. Daardoor krijgt de plint een klassieke sfeer van de jaren 1900. Een sierplint maakt ook gebruik van bepaalde afwerkingen, maar deze plint maakt meer gebruik van ronde vormen. Ten slotte is er de waalplint die gebruik maakt van landelijke kenmerken en kleuren. Deze plint is typisch iets voor Belgische woningstijlen.