Topkunstgras.nl ziet het aantal kunstgrasvelden toenemen

Volgens Topkunstgras.nl neemt het aantal woningbezitters wat het gebruik van een kunstgrasveld overweegt sterk toe. Het is niet voor niets dat steeds meer woningbezitters voor kunstgras kiezen, in plaats van voor traditioneel gras. Het voornaamste voordeel van kunstgras is namelijk dat het zeer onderhoudsarm is. Zo hoeft het gazon niet eens per zoveel weken gemaaid te worden, hoeft er geen onkruid in het gazon verwijderd te worden, enzovoorts. Ook wordt met een gazon van kunstgras voorkomen dat het gras doorgroeit in je plantenborders of moestuin. Iets wat voor veel woningbezitters een grote ergernis is!

Naast de reeds beschreven voordelen van kunstgras, zijn er volgens Topkunstgras.nl verschillende andere redenen om voor dit materiaal te kiezen. In dit artikel vertellen we je hier meer over.

Redenen om voor kunstgras van Topkunstgras.nl te kiezen

Het kunstgras wat Topkunstgras.nl haar klanten aanbiedt, is van een bijzonder hoge kwaliteit. De kwaliteit van kunstgras valt onder meer af te lezen aan de natuurlijke kleur van de grassprieten en de dichtheid van het materiaal. Des te hoger de dichtheid immers is, des te echter lijkt het gazon ook als deze eenmaal gelegd is. De organisatie raadt af om voor goedkoop kunstgras te kiezen. Dit geldt in het bijzonder voor huishoudens waar regelmatig kinderen over de vloer komen. In goedkoop kunstgras zitten vaak zware metalen en sporen van lood. Daarbij is dit materiaal veel minder zacht, waardoor de kans op schaafwonden relatief groot is. Iets wat je logischerwijs zo goed mogelijk wilt voorkomen!