Logo-Unilux

Zeer goede horren op maat bij Unilux

Een aantal dagen geleden ging ik samen met mijn vriendin op het internet op zoek naar een bedrijf die horren op maat aanbiedt. Onze woning heeft namelijk een aantal kozijnen met afwijkende afmetingen waar geen standaard horren op zouden passen. 

Zeer goede klantbeoordelingen en Dutch design 

Toen ik samen met mijn vriendin op het internet op zoek ging naar horren op maat kregen we zeer veel zoekresultaten van verschillende bedrijven die dit aanbieden. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Unilux ons het meeste aan. De website is zeer overzichtelijk en bevat veel aantrekkelijke informatie. Het bedrijf biedt namelijk horren aan met een Dutch design. Dit wilt zeggen dat de horren worden volledig in Nederland worden gefabriceerd. Ook heeft het bedrijf een erg hoog klant gemiddelde en goede reviews. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een bestelling te plaatsen.

horren

Zeer tevreden met onze horren van Unilux

We konden op de website erg gemakkelijk de afmetingen van de kozijnen invoeren en de horren bestellen. De horren werden erg snel geleverd en geplaatst en wij zijn erg tevreden met het resultaat. Er komen nu via de ramen namelijk geen insecten meer binnen.