boomstamtafel op maat

Waar kan je boomstamtafel op maat laten maken?

Wil je graag weten waar je een boomstamtafel op maat kunt laten maken? Dit kan bijvoorbeeld bij een meubelmaker, in een tafelfabriek of in een woonwinkel met een eigen productie. Een boomstamtafel is een echte eyecatcher in de keuken of woonkeuken. De boom van waaruit de tafel wordt vervaardigd is terug te zien in de tafel. Dit brengt een hoop warmte en sfeer in huis. 

De boomstamtafel is in principe tijdloos en kan daarom voor een langere periode in een interieur staan. Wel kan je, wanneer je dit wilt, de laklaag aanpassen na een aantal jaren. 

Jouw eigen boomstamtafel samenstellen

Wil je jouw boomstamtafel op maat samenstellen? Dan is het goed om na te denken over de afmetingen van het blad, de lakafwerking van het blad. Daarnaast zijn er ook diverse onderstellen die onder een boomstamtafel passen en kan je kiezen uit diverse houtsoorten. Sommige meubelmakers werken met bepaalde soorten hout vanwege een bepaalde reden, bijvoorbeeld omdat sommige houtsoorten gemakkelijker te bewerken zijn of exclusiever zijn. De laatste jaren zijn metalen onderstellen met een zwarte coating enorm populair. 

boomstamtafel op maat

Industrieel interieur

Heb je een industrieel interieur, maar past de huidige eetkamertafel nog niet bij dit interieur? Een boomstamtafel past vanwege de robuuste en natuurlijke uitstraling perfect in een industrieel interieur. Veel meubelmakers stemmen de kleur van de lak graag af op andere items in de woning. Vraag voor een perfecte afstemming eens of de meubelmaker eerst bij je thuis kan komen kijken. Zo krijgt hij of zij een beter beeld van de situatie en krijg jij de boomstamtafel van je dromen. 

Woonwinkels met eigen werkplaats

Veel woonwinkels beschikken over een eigen productie en werkplaats. Vanuit daar wordt er aan jouw boomstamtafel op maat gewerkt en zorgen zij voor afwerking naar wens. Sommige woonwinkels beschikken over een grote collectie. Bekijk de mogelijkheden en laat je verrassen door de vele soorten boomstamtafels.