Huis-snel-verkopen

Altijd snel verkocht

Misschien heb je het onderhoud van je woning niet altijd serieus genomen, dat je nu op een punt bent dat het serieus veel geld gaat kosten om dit te laten uitvoeren. Als woningbezitter ben je hier zelf verantwoordelijk voor, waardoor de kosten hoog op kunnen lopen. Dit kan een reden zijn om een woning te verkopen, onderhoudskosten komen altijd terug na een aantal jaren. Je huis snel verkopen is een goede optie, al denk je misschien wie koopt er een huis waar veel aan moet gebeuren? Cito-vastgoed.nl koopt ook huizen op, waar er sprake is van achterstallig onderhoud.

Huis-snel-verkopen

Meer redenen om je woning te verkopen

Behalve het besparen op onderhoudskosten zijn er nog veel meer redenen, om je woning te verkopen. De overwaarde van je woning kun je nu daadwerkelijk opnemen, en besteden aan andere dingen of een andere woning. Een huis snel verkopen betekent niet dat je direct aan hoge kosten vastzit van een makelaar, sterker nog bij Cito vastgoed komt er geen makelaar aan te pas maar regelen zij alles zelf. Geen traject waar je maanden moet wachten, tot de woning is verkocht en je in onzekerheid zit. Perfect wanneer je een andere woning hebt gekocht, en niet met dubbele lasten wilt komen te zitten.

Eenvoudige procedure

Je huis snel verkopen is een eenvoudige en snelle procedure, het begint met de aanmelding op de website van cito-vastgoed.nl. Over het algemeen ontvang je al binnen een dag een bod ter indicatie op je woning, een vrijblijvende bezichtiging zal worden ingepland bij interesse. 2 dagen na de bezichtiging ontvang je een definitief bod van de vastgoedhandelaar, ben je tevreden over de prijs wordt er een officiƫle koopakte opgesteld. De kosten van de notaris en de overdrachtsbelasting worden voor rekening van Cito vastgoed genomen, waardoor je nog voordeliger uit bent.