Keramisch is in opkomst

De houten vloer was lange tijd erg populair bij bedrijven en particulieren, maar het onderhoud van een massieve vloer vergt nogal wat tijd en is redelijk intensief. Vandaag de dag kiest men eerder voor keramisch parket, in onderhoud is dit vele malen eenvoudiger en sneller te onderhouden. Met een dweil en een stofzuiger ben je er eigenlijk al, het onderhouden kost niet alleen minder tijd maar is ook veel goedkoper. Daarnaast zijn er ook tegels beschikbaar voor binnen en buiten.

Keramisch parket

Goede geleiding voor verwarming

Het voordeel van keramische tegels is ook dat je het door het hele huis toe kunt passen. Een houten vloer kun je niet leggen in de badkamer of andere natte ruimtes, een keramische vloer wel. Door het hele huis dezelfde vloer zonder drempels, hoe mooi is dat? Laat je iets in de keuken vallen is het met wat water simpel schoon te maken, zonder dat het slecht is voor je vloer. In de badkamer is de vloer vaak modern en kil, met tegels van tegeltotaal.nl heb je een mooie moderne badkamer die wel warm oogt.

Schoonmaken en onderhoud

Keramisch parket

Wanneer de vloer is gelegd dien je deze direct schoon te maken om de aanwezige cement te verwijderen van het leggen. Verder als je één tot twee keer per week stofzuigt en met een vochtige dweil de keramische tegels afneemt is het onderhoud weer gedaan. De vloer maak je overigens gewoon schoon met een schoonmaakmiddel zonder olie. Totaaltegel.nl heeft een zeer groot assortiment aan verschillende soorten tegels, niet alleen in soort maar ook in formaten en prijzen.